Бойовики повертають на позиції танки - Тимчук

 Facebook

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують обстрілювати позиції українських військ і цивільні об'єкти, зафіксовано кілька бойових зіткнень з силами АТО.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук розповів координатор групи Інформаційний Спротив Дмитро Тимчук.

"Останнім часом звертає на себе увагу масова поява і використання формуваннями російсько-терористичних військ у першій лінії бойових броньованих машин (ББМ) – БМП-1,2, БТР-70,80, МТ-ЛБ. Основні ділянки, на яких використовуються бойовиками ББМ – район Горлівки, Донецька, Докучаєвська. Також фіксується повернення бойовиками на ряді ділянок на позиції важкої бронетехніки (танків) – дана техніка маскується, переміщення здійснюються в основному в нічний час доби".

За словами Тимчука, розгорнутий схід Горлівки посилений батальйон бойовиків почав обладнати позиції. Для цього в даний район перекидається інженерна техніка – зафіксована перекидання 2-х екскаваторів, 1-ї полкової землерийної машини ПЗМ-2, бульдозера. На ж\д станції Краснодон прибуло з РФ 4 вагони з боєприпасами. На ділянку Хороший – Степове прибуло нове артилерійський підрозділ бойовиків - 6 одиниць 122-мм САУ 2С1 «Гвоздика».

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення