Бойовики продовжують перекидувати до лінії фронту техніку та особовий склад

 

Бойовики продовжують укріплювати свої позиції особовим складом та військовою технікою, зокрема, перекинуті підрозділи до Саханки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук.
«У район Саханки, між Безіменним та Новоазовськом, перекинута ще одна бронегруппа бойовиків ( 8 БМД і 4 танка) . Позиції бронегрупи замасковані. Бойовики, що проходили «навчання» в Перевальську відправлені на 10 вантажівках у бік Олекснадрівки. 10 ББМ, на яких вони проходили «навчання», перекинуті у напрямку Лутугіно», - повідомив Д.Тимчук.

За його словами, біля Красного Луча зафіксовані позиції батареї бойовиків САУ 2С3 «Акація» ( 6 САУ , а також 2 МТ-ЛБ і 5 армійських вантажівок). Раніше цей підрозділ базувався у складі артгрупи біля Новофедорівки ( тут залишилася лише батарея РСЗО «Град»).

«У Луганську і Стаханові «МДБ ЛНР» проводить фільтраційні заходи з метою виявлення «шпигунів», які прибули з території підконтрольній Україні», - підсумував він.


Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення