Бойовики проходять навчання біля Торезу під керівництвом російських інструкторів

Бойовики продовжили навчання на полігоні у районі Торез під керівництвом російських військових інструкторів. Про це йдеться у повідомленні головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Основні зусилля противника зосереджувались на проведенні заходів бойової підготовки, найбільш масштабний з яких – показове батальйонне тактичне навчання на полігоні у районі Торез.

Навчання проводиться під керівництвом російських військових інструкторів та контролюється представниками командування Центру територіальних військ (колишнє 12 командування резерву) Південного військового округу ЗС РФ,— сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що командування ЗС Росії продовжує контролювати діяльність збройних формувань на окупованій території Донбасу.

Зокрема, 15 січня з метою перевірки 4 окремої мотострілецької бригади 2 АК, в Алчевську перебував командувач Центру територіальних військ Південного військового округу ЗС РФ.У ГУР додали, що противник різко наростив інтенсивність вогневого впливу на сили АТО.

Представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ надана інформація про наявність у районах Горлівка, Макіївка та Донецьк забороненого Мінськими домовленостями озброєння – танків, САУ та 122-мм РСЗВ "Град".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення