Бойовики мінують сіру зону на Донбасі – розвідка

 УНН

Командування бойовиків на Донбасі активізувало проведення інженерних робіт з мінування місцевості вздовж лінії зіткнення. Про це під час брифінгу повідомив представник пресцентру Міністерства оборони України Полковник Максим Праута з посиланням на дані Головного управління розвідки Міноборони

"Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про активізацію командуванням російсько-окупаційних військ заходів з інженерно-фортифікаційного обладнання передових позицій з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - сказав Праута.

Зокрема, з початку листопада зросла інтенсивність проведення ворогом інженерних робіт, у тому числі з мінування місцевості вздовж лінії зіткнення включно з так званою "сірою зоною".

Речник Міноборони також зазначив, що "через це збільшилась кількість небойових втрат особового складу окупантів".

"Так, 1 листопада військовослужбовець одного з підрозділів 1 АК зазнав важких поранень внаслідок необережного поводження з протипіхотною міною під час її встановлення. Командування противника вживає заходів з приховування зазначеного інциденту", - підсумував Праута.

Нагадаємо, за даними розвідки, командування бойовиків на Донбасі вербує громадян колишніх радянських республік та осіб без громадянства з інших країн.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення