Бойовики в Донецьку запасаються кров'ю

 СЕГОДНЯ

Впродовж останніх декількох днів підрозділи т.зв. "ДНР" в районі Донецька активно поповнюють запаси медикаментів і засобів першої медичної допомоги. Про це повідомляє група експертів "Інформаційний спротив".

Зокрема, розповіли в ІС, спостерігається активний рух військового і санітарного транспорту по маршруту від "військових частин" до медичних установ і аптек.

"Також за останній тиждень значно збільшилася чисельність донорів, які прибувають в пункти здачі крові (крім цивільних осіб, в основному працівників підприємств і "державних установ", також здійснюється організоване підвезення бойовиків). Раніше подібна активізація фіксувалася лише під час активних бойових дій і загострення ситуації на лінії розмежування", – відзначили експерти.

Як відомо, в Мінську завершився перший в 2018 році раунд переговорів в рамках Тристоронньої контактної групи, де українська сторона наполягала на припиненні вогню на Донбасі, і на обмін полоненими в найкоротші терміни.

Нагадаємо, під час останнього раунду переговорів у Мінську в 2017 році учасникам тристоронньої контактної групи вдалося домовитися про "новорічне" перемир'я на Донбасі, яке, втім, бойовики неодноразово порушують і до цього дня.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення