Бойовики вбивають мирних громадян Донбасу прямо на вулицях

 СЕГОДНЯ

Бойовики вбивають мирних громадян. Жителі регіону повідомляють про те, що за останні три дні як мінімум три людини були розстріляні на вулицях окупованих міст без причини.

Так, в Сніжному, на схід від Донецька, був знайдений убитим таксист Дмитро Бєлобородов. 14 жовтня він відвозив пасажирів у село Дмитрівка.

"На зворотному шляху він зателефонував дружині, сказав, що їде назад, але до будинку не доїхав", – розповіли друзі загиблого Дмитра. Як виявилося, таксиста застрелили, а потім тіло підпалили біля автомобіля. Хто це зробив – місцеві жителі не сумніваються.

"У кого в руках зброя і хто відчуває себе безкарним – той це і зробив", – говорить житель Сніжного Юрій Бінчук.

У той же день житель Шахтарська Степан Люботинський виїхав на велосипеді у бік лісопосадки села Молодецьке, пізніше був знайдений там вбитим. Друзі оголосили його пошуки, але буквально через день тіло зі слідами вогнепальної зброї було знайдене. Питання, хто це зробив, також не виникає.

Два дні тому в окупованому Первомайську Луганської області на Семафорній вулиці в районі переїзду бойовиками був застрелений місцевий житель Сергій Чигрин, начальник 21-го цеху Первомайського електромеханічного заводу.

"Просто йшов, просто всадили чергу з "калаша", – поділився знайомий загиблого Андрій Петров. – А за що, я і не знаю, у нього навіть ворогів не було".

Передбачається, що Чигрин порушив комендантську годину, однак навіть у цьому випадку бойовики не розстрілюють, а заарештовують людей.

Прихильники "республіки" сподіваються на те, що інциденти будуть розглянуті "комендатурами" і "МГБ", проте більшість мирних жителів шоковані і намагаються не виходити на вулицю з сутінками.

"Після 17:00 в Луганську вже мало кого зустрінеш на вулиці", – поділилася місцева мешканка Ганна Левочко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення