Бойовики вдарили з артилерії – у ЗСУ нові втрати

 СЕГОДНЯ

На Донбасі активізувалися бойовики – вже з початку поточної доби ворог почав обстрілювати позиції української армії із забороненого Мінськими угодами озброєння. Внаслідок був поранений один боєць Об'єднаних сил, повідомили в Міноборони.

Станом на 12:00 27 червня ворог зробив 12 збройних провокацій. Російсько-окупаційні війська активно вели вогонь з артилерії та мінометів. За підрахунками штабу ООС, противник встиг витратити вісім снарядів 152-го і шість снарядів 122-го калібру, а також в цілому 44 міни калібру 120 і 82 мм.

Так, під ворожий артилерійсько-мінометний вогонь вночі і вранці потрапляли позиції ЗСУ поблизу Новолуганського, Старогнатівки, Світлодарська, Новгородського, і хутір Вільний.

Крім того, ворожий вогонь з автоматичних гранатометів і озброєння БМП фіксувався в районах н.п. Оріхове, Опитне і Золоте-4.

На все обстріли українські військові відповідали адекватно, але без застосування забороненого озброєння. Однак внаслідок ворожих обстрілів був поранений один боєць ЗСУ. Зараз він отримує невідкладну медичну допомогу, стан його здоров'я задовільний.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення