Бойовики встановлюють мінні поля на потенційних ділянках розведення - розвідка

Окупанти на Донбасі встановлюють додаткові мінні поля на потенційних ділянках розведення військ. Про це з посиланням на дані розвідки повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

“За інформацією ГУР МОУ, командування російських окупаційних військ продовжує заходи, спрямовані на недопущення стабілізації обстановки. Зокрема, окупанти встановлюють додаткові мінні поля, у т. ч. на потенційних ділянках розведення військ, у безпосередній близькості до доріг і сільськогосподарських угідь. Мінування противником місцевості здійснюється із використанням заборонених протипіхотних мін ПМН та МОН”, — сказав Олександр Мотузяник.

Також, за даними розвідки, противник продовжує утримувати на прихованих вогневих позиціях 122-мм гаубиці Д-30 та самохідні артилерійські установки “Гвоздика”, що порушує відстані відведення важкого озброєння, в районах населених пунктів Біле та Бугаївка, а також поблизу лінії зіткнення.

Окрім того він зазначив, що протягом тижня бойовики використовували введення карантинного режиму, щоб приховати підготовку диверсійних груп та снайперських пар.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення