Бойовики вже дев’ять разів обстріляли українські позиції на Донбасі

 УНН

Від початку поточної доби станом на 12:30 бойовики дев’ять разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Про це під час брифінгу повідомив представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Максим Праута

"Станом на 12:30 сьогодні, 23 жовтня, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь вже дев'ять разів", - сказав речник Міноборони.

З його слів, на Луганському напрямку з початком доби противник з ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів обстріляв опорні пункти підрозділів Об’єднаних сил поблизу Луганського та з автоматичних гранатометів – біля Зайцевого.

Ще на один обстріл захисникам Луганського довелося відповідати після восьмої години ранку, коли ворог застосував кулемет великого калібру.

На Донецькому напрямку зафіксовано факт використання окупантами артилерії калібру 122 мм. Сталося це вночі в районі Водяного, на українських позиціях розірвалися 11 снарядів, заявили у Міноборони.

Зі станкових і ручних протитанкових гранатометів та кулеметів великого калібру російсько-окупаційні війська по 2 рази відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил поблизу Пищевика і Павлополя.

Військовослужбовців Збройних Сил України, які виконують бойові завдання біля населеного пункту Піски ворог обстріляв з ручних протитанкових гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

"За наявною інформацією, упродовж поточної доби втрат з нашого боку немає", - повідомив Праута.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення