Бойовики з Донбасу перевозять контрабандну зброю до РФ

«МГБ ДНР» у взаємодії з ФСБ РФ продовжують спроби протидіяти потоку зброї, що йде в РФ з Донбасу, будучи раніше завезеною з Росії. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук координатра групи "Інформаційний спротив" Дмитра Тимчука.

"За останній тиждень відзначається кілька фактів затримання як представників місцевого населення, так і військовослужбовців ЗС РФ, які намагалися переправити партії зброї в РФ (в одному випадку – двоє російських найманців везли в мікроавтобусі 10 од. автоматів АК, у другому – військовослужбовець, що повертався до Росії, провозив в легковий автомашині 2 пістолета ПМ і 2 пістолета АПС, в третьому – місцевий житель на тракторі в об'їзд пропускних пунктів намагався вивезти до РФ 3 автомата АК-74 і 18 ручних гранат тощо)",-йдеться у повідомленні.

Згідно інформації структурних підрозділів ФСБ РФ у Ростовській області (Росія), разом з неорганізованими спробами збройової контрабанди, «ДНР» і «ЛНР» діють відразу кілька організованих каналів вивозу зброї в РФ, в яких замішані посадові особи «1-го АК ДНР» і «2-го АК ЛНР», а також служби РАВ (ракетно-артилерійського озброєння) Південного військового округу ЗС РФ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення