Бойовики з Росії завезли велику кількість боєприпасів

Противник продовжує посилювати свої бойові порядки на західному і північно-західному напрямку. Також стало відомо, що на кладовищах Донецька з'явилася велика кількість нових поховань. Про це йдеться на сторінці у Фейсбук координатора групи Інформаційний Спротив Дмитра Тимчука

"В районі Горлівки зафіксоване перекидання більше 10 одиниць бронетехніки (БМП-2 і МТ-ЛБ) і 4 танків до Пантелеймоновке з південного напрямку. З боку Будьонівського району Донецька до розв'язки у Артеміди і далі в бік Петровського району і південніше окупанти перекидали невеликими партіями автотранспорт і бронетехніку зі складу «5-й омсбр» – всього протягом 2-х діб 22 одиниці автотранспорту та 11 ББМ.

На ділянці від Первомайська до Веселогоровки триває ущільнення бойових порядків противника, в тому числі за рахунок розгорнутої в трикутнику Ірміно – Алмазна - Калиново нової батальйонної тактичної групи (БТГ), у складі якої до 25 одиниць техніки.

У Донецьку на території Щегловського кладовища (Київський район міста) фіксується велика кількість нових поховань (більше 100 за період з середини січня по середину лютого ц. р.).

Командування «1-го і 2-го» «армійських корпусів» російсько-терористичних військ віддало наказ на посилення передових позицій і других ешелонів оборони. Здійснюються заходи з інженерного обладнання (удосконалення) опорних пунктів і батальйонних районів оборони, а також позицій для артилерії. При цьому вогневі позиції артилерійських підрозділів облаштовуються, як правило, у населених пунктах, або в безпосередній близькості від них.

З метою дискредитації ВСУ російсько-терористичні війська продовжують обстріл цивільних об'єктів на контрольованій ними території, звинувачуючи в даних злочинах українські війська. За останні дні такі провокаційні обстріли зафіксовані в районі н. п. Дебальцеве, Горлівка та Докучаєвськ",-йдеться в повідомленні

За інформацією Дмитра Тимчука, протягом останнього тижня (07-14.02.2017) для поповнення частин і підрозділів «1-го АК ДНР» і «2-го АК ЛНР» технікою, боєприпасами та особовим складом з території Росії через пункти пропуску Довжанський, Дмитрівка, Ізварине, Максимов на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей було доставлено:

- більше 600 тонн боєприпасів;

- близько 2000 тонн пально-мастильних матеріалів;

- не менше 80 ББМ (включаючи танки);

- 10 артилерійських систем (САУ і РСЗВ).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення