Бойовики застосували важку техніку на Луганському напрямку - ІС

 Facebook

На тлі ескалації конфлікту на Донбасі російсько-терористичні війська активізувалися не тільки по лінії розмежування в районах, контрольованих "ДНР", але і в Луганській області. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє координатор групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук

Протягом доби бойовики вели обстріл позицій сил АТО в районі н. п. Піски (вогонь вівся з великокаліберних кулеметів і 82-мм мінометів ), позиції по Кільцевій дорозі в районі Досвідченого і південь від Авдіївки було обстріляно з гранатометів, 82-мм мінометів, зафіксовано використання 2 од. ЗУ-23-2.

Кілька вогневих груп бойовиків оперували з боку ДАП-а і Спартака, а також з боку Ясинуватської розв'язки. Міномети використовувалися для прикриття переміщень піхотних груп на нейтральній смузі.

З боку Пантелеймоновки підійшла група бойовиків північніше Червоного Партизана і обстріляла опорний пункт сил АТО південний схід Вехнеторецкого (фіксувалася робота двох розрахунків СПГ-9).

В районі Мар'їнки бойовики силами двох піхотних груп висунулися на нейтральну смугу і відкрили вогонь з РПГ.

Північніше Старомихайловки висунулася бронегруппа бойовиків (3 од. БТР-80). Крім того, протягом доби терористи двічі обстрілювали Красногорівку і дорогу на північ даного н. п. з великокаліберних кулеметів і АГС-17.

З боку Залізної Балки і відвалів шахти ім. Леніна бойовики обстрілювали опорний пункт сил АТО з АГС-17. Також з станкових гранатометів обстріляли опорний пункт українських військ південно-західніше Майорска.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення