Бойовики застосували зенітні установки - Тимчук

 Facebook

Підрозділи російсько-терористичних військ на Донбасі впродовж минулих вихідних (14.11.2015-15.11.2015) продовжували обстрілювати передові позицій українських військ, а також населені пункти, що знаходяться під контролем України в зоні АТО. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав керівник групи "Інформаційний Спротив" Дмитро Тимчук.

"У ході обстрілів бойовиками застосовувалися 82-мм і 120 мм міномети, штатне озброєння БМП-1,2 і БТР-70,80, гранатомети (як ручні, так і станкові), зенітні установки ЗУ-23-2. По цілому ряду ділянок бойовики активно намагалися просуватися в бік позицій сил АТО (в «сірій зоні»), а також продовжували вести розвідку, мінування місцевості, і проводити диверсійно-терористичні атаки.

У районі н.п.Зайцево дві піхотні групи терористів ( по 20-25 чол кожна) спробували просунутися впритул до опорних пунктів сил АТО під прикриттям щільного стрілецької вогню і вогню 82-мм мінометів (кілька разів наносилися удари із АГС-17 - не менше 3-х одиниць). Вогнем зі стаціонарних позицій українські підрозділи змусили супротивника відійти на початкові позиції",- розповів Тимчук

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення