Бойовики знову накрили ЗСУ з "Градів" і важких мінометів і отримують удари

 СЕГОДНЯ

За минулу добу, 16 серпня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася повністю контрольованою. Противник 30 разів відкривав вогонь по позиціях наших військ, в тому числі п'ять разів – із забороненого "Мінськом" озброєння.

Про це штаб Операції об'єднаних сил повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

Місцеві бойовики і російські військові на Донбасі вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках - із озброєння БМП. Відзначено також застосування реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" і мінометів калібру 120 і 82 мм.

Обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Новозванівки, Світлодарська, Луганського, Новгородського, Красногорівки, Мар'їнки, Новотроїцького, Гнутового, Лебединського, Павлополя, Водяного і Широкиного. Поряд з цим, противник обстріляв з "Градів" і 120-мм мінометів захисників Світлодарська, а з мінометів калібру 82 мм – захисників Кримського, Луганського та Новгородського.

Протягом поточної доби бойовики шість разів відкривали вогонь по наших позиціях в районах Новолуганського, Мар'їнки, Водяного та Лебединського. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За даними розвідки, двоє окупантів отримали поранення

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення