Бойовики знову неприємно здивували війська України

 FaceNEWS

5 квітня проросійські терористичні формування продовжили методично обстрілювати позиції ВСУ в зоні проведення АТО, здійснивши більше сорока обстрілів, повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, противник з самого ранку зосередив на позиціях українських військ в районі Авдіївки масований вогонь з мінометів різних калібрів. Крім цього, бойовики вели вогонь з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Опорні пункти сил АТО в районі перебували під обстрілом терористів кілька годин.

Крім цього, заборонену Мінськими домовленостями озброєння терористи використовували в районах Луганської, Зайцевого і Досвідченого. Крупнокаліберні міни, пущені з боку Мінерального ворог цинічно відправляв в напрямку житлових масивів.

На Маріупольському напрямку бойовики застосовували міномети калібру 82 мм, зокрема – поблизу Лебединського. Укріплення на позиціях ВСУ в Мар'їнці, Новотроїцькому та Водяному зазнали щільному обстрілу з гранатометів, екрупнокалиберных кулеметів і стрілецької зброї. З метою протидії провокаціям українські військовослужбовці 7 разів вдавалися до повторного вогню, захищаючись в районі Авдіївки та Лебединського.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення