Бойовики знову обстрілюють житлові квартали-розвідка

За даними розвідки, бойовики відновили обстріли по житлових кварталах на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Максим Праута

"За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російсько-окупаційних військ відновило практику ведення артилерійських обстрілів підрозділів Об’єднаних сил з бойових позицій, розташованих у житлових кварталах населених пунктів на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Такі дії окупантів посилили невдоволення місцевих жителів, адже від детонації у результаті пострілів знищується їх приватне майно, також відбувається додаткове мінування підступів до зазначених позицій", - зазначив він.

У Міноборони зазначають, що при цьому, мінування території призводить до зростання втрат серед окупантів.

"Так, 23 лютого на одному з власних мінних полів підірвався військовослужбовець 1 АК (Донецьк - ред.). Командування окупаційних військ намагається приховати обставини інциденту, видаючи загибель найманця, як результат сутички з диверсійно-розвідувальною групою Об’єднаних сил", - додав він.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення