​Борислава Березу несподівано прооперували: з’явилось його фото зі звичайної лікарні

Колишній народний депутат, а нині ведучий Радіо НВ Борислав Береза переніс операцію. Про це він повідомив у своєму Facebook, опублікувавши фото з лікарняної палати.

Борислав Береза переніс операцію

Відомо, що його прооперували зранку у вівторок, 18 лютого. Перебуваючи в лікарні, він закликав вийти на акцію проти прийняття законів «Про медіа» та «Про дезінформацію».

«Я запрошую всіх інформаційників, медійників, блогерів, журналістів і просто волелюбних громадян 19 лютого на 10:00 під Офіс президента на акцію протесту», - написав він і додав, що відклав би всі справи, аби прийти на Банкову, але фізично не може цього зробити.

Він охарактеризував законопроєкти як «диктаторські», а намір їх прийняти - як «атаку на медіа», адже їх можуть використати як інструмент боротьби з критикою влади в ЗМІ і на таких платформах, як Facebook, Telegram, Twitter і YouTube.

«Якщо ви не прийдете 19 лютого, то можливо більше шансів у вас вільно висловлюватися не буде. Вони хочуть реалізувати в Україні цензуру, як в Росії. Я цього не хочу», - підкреслив екс-нардеп.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення