Боролися з початку війни: стало відомо про загибель двох воїнів України

 Обозреватель

В Україні загинули двоє військових, які захищали суверенітет держави на Донбасі від Росії.

"12 липня 2018 року після тривалої хвороби, викликаної в результаті поранення в зоні АТО, помер боєць окремої роти, 17 ОМПБ - сержант Михайленко Анатолій Сергійович - народився 11 березня 1972. Командир відділення 2-го взводу 1 роти охорони", - повідомив Віктор Танцюра на своїй сторінці в Facebook.

У серпні 2014 він прибув у зону АТО і виконував свої обов'язки на посаді №2 біля с. Шуми. У тому районі він служив 1,5 місяці, поки не отримав поранення.

"Потім тривале лікування в шпиталях, але пухлина в мозку не давала спокою, відмовили ноги, втрата зору до повної сліпоти, і як наслідок смерть. За час служби в ЗР 17 ОМПБ сержант Михайленко А.С. запам'ятався товаришам, як надійний боєць, на якого завжди можна розраховувати у важку хвилину. Добре знання зброї, відмінна військова підготовка, врівноваженість, принесли йому заслужену повагу побратимів. Вічна пам'ять герою! Про місце і час похорону буде сказано додатково", - розповів Танцюра.

Також, загинув 45-річний військовий із Кременчука Юрій Питулько із 57-ї окремої мотопіхотної бригади, передає "Телеграф".

1 вересня 2014 року він уклав контракт зі Збройними силами та відправився в зону АТО. Питулько захищав Краматорськ, Луганське, Константинівку. 14 липня воїна проведуть в останню путь. Його поховають на Свіштовському кладовищі Кременчуга.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення