Брали гроші та зникали: шахраї під виглядом продавців зерна масово дурили аграріїв (фото, відео)

Правоохоронці затримали банду шахраїв із Вінниці, які обдурили агрофірми в декількох регіонах України на мільйони гривень. Про це повідомляє місцева поліція.

За даними слідства, члени злочинної групи діяли під виглядом представників продавця зерна і, отримавши гроші від покупця, ховалися. В результаті, агропідприємство залишалося і без грошей, і без продукції.

Зазначається, що від дій зловмисників постраждали більше десятка фермерів з різних регіонів України.

У фігурантів злочинного угруповання проведені санкціоновані обшуки, під час яких вилучені мобільні телефони, Сім-картки, записи проведених оборудок, банківські картки, гроші, чотири пістолети, три одиниці холодної зброї та предмет, схожий на гранату. Вилучене направлено на експертизу.

Затриманим слідчі-детективи обласного главку поліції оголосили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна. Слідчі клопотатимуть у суді про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення