Брат поета Полежаки з 8-місячною донькою загинули в ДТП за участю п'яного мажора

 Цензор.НЕТ

У Харкові 27 грудня 2016 року трапилася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинули рідний брат і 8-місячна племінниця українського поета Артема Полежаки. Поет сам розповів про ДТП, після чого його сторінка в соціальній мережі Facebook виявилася заблокована.

За словами Артема Полежаки, його 38-річний брат з дочкою їхав на своєму автомобілі ВАЗ-2102 у Харкові по Салтівському шосе, коли на їх смугу вилетів позашляховик Toyota Prado, за кермом якого перебував п'яний Мороз Павло Ігорович 1980 року народження. Як розповів сам поет, Мороз, який перебував в нетверезому стані, вже скоїв до цього часу кілька ДТП і тікав від поліції.

Зіткнення уникнути не вдалося, 38-річний брат поета і його 8-місячна донька загинули.

Мороз на даний момент утримується під арештом без права застави, але вже в соцмережах кажуть, що "йде робота" щодо його відбілювання і виводу з справи до суду. За словами Дмитра Полежаки, брата Артема і Олександра, винного в ДТП намагаються "відмазати" за вказівкою з Києва. Тому увага громадськості та ЗМІ до цієї справи вкрай важлива.

При цьому патрульні вже повідомили харківські ЗМІ, що водій на місці аварії вів себе неадекватно і пропонував їм хабарі.

"Характерний запах алкоголю з рота. Він ледве тримався на ногах. Не міг пояснити, що сталося. Пропонував "порішати" за грошову винагороду", - розповів патрульний поліцейський Олексій Набока.

Алкоголь в крові винуватця аварії у 8 разів перевищував норму, зазначила волонтер Емма Шиманович.

Невістка Полежаки знаходиться в лікарні у важкому стані

У соцмережах створили групи допомоги Олександру Полежаки та їх сім'ї. Сам поет просить, щоб інформація про випадок була максимально поширена.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення