Британія підняла в небо винищувачі, щоб підтримати збірну в півфіналі ЧС-2018

 СЕГОДНЯ

Сьогодні відбудеться півфінал чемпіонату світу з футболу між збірними Хорватії та Англії. Напередодні матчу у Великобританії вирішили оригінально підтримати своїх футболістів. У небо піднялися винищувачі, які збудували у фразу "It's coming home".

Це цитата з гімну чемпіонату Європи-1996 року, який проходив в Англії. Виконавцями були вокаліст гурту The Lightning Seeds Іан Броуді і коміки Девід Беддіел і Френк Скіннер. У тексті композиції вони обіграли невдачі команди, яка не перемагала на великих турнірах з ЧС-1966. Так з'явилася пісня Three Lions.

На самому початку автори співають, що для збірної Англії у них погані новини: "Він повертається додому, повертається додому, Футбол повертається додому. У нас знову будуть погані результати".

Але при цьому вже в другому куплеті виконавці заявляють, що знають про те, що хлопці на полі дійсно вміють грати, незважаючи на невдачі, що спіткали їх за останні 30 років.

У приспіві, де йдеться про повернення футболу додому, то кажуть, що гра знову приходить на історичну батьківщину, а значить у Англії є шанс перемогти.

У хіт-парадах пісня била всі рекорди, а збірна дійшла до півфіналу. І ось збірна Англії знову в півфіналі – цього разу ЧС-2018. І пісня знову на вершині хіт-парадів, як в 1996-му.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення