Британка зарізала бойфренда через його пристрасть до Facebook

 The Independent

Жителька Ланкастера Террі-Марі Палмер (Terri-Marie Palmer) засуджена до довічного ув'язнення за вбивство свого бойфренда. Згідно зі звітом поліції, причиною стала пристрасть молодої людини до соцмережі Facebook, повідомляє The Independent у вівторок, 23 лютого.

Злочин скоєно влітку 2015 року. 23-річний чоловік помер від отриманих ножових поранень. Незадовго до вбивства 23-річна Палмер поскаржилася подрузі на те, що її хлопець не звертає на неї уваги і додає купу дівчат у Facebook». Крім того, дівчина була незадоволена тим, що її співмешканець витрачав всі заощадження на шопінг і мобільний інтернет. Жінці довелося самостійно оплачувати оренду житла, і через це вона планувала переїхати в будинок своєї матері.

29 жовтня 2015 року в Італії заарештували дівчину, яка вбила свою матір через мобільний телефон. Тіло 44-річної медсестри поліція виявила в травні 2015-го. Розслідування тривало п'ять місяців. Згідно з даними, які вдалося зібрати за цей час, 17-річна донька вбитої постійно конфліктувала з матір'ю: та дорікала їй за погані оцінки в школі. Виявивши, що дівчина проводить занадто багато часу в соціальних мережах, медсестра відібрала у дочки ноутбук та мобільний телефон, після чого школярка застрелила мати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення