Британське видання рознесло вщент голого заступника Авакова

Британське видання Daily Mail оприлюднило відверті фото замміністра МВС Анастасії Дєєвої в матеріалі із заголовком «Чим не спосіб завести друзів: з'явилися оголені фотографії 24-річного українського міністра, яка намагається інтегрувати країну з Європою».

«Заявка України на вступ до ЄС постала в новому світлі, коли з'явилися напівголі фото заступника міністра внутрішніх справ країни з питань європейської інтеграції. 24-річну Анастасію Дєєву, яка отримала освіту в Британії, в Києві розкритикували за те, що вона занадто молода для цієї роботи і була призначена без належної перевірки», - зазначає видання.

У матеріалі наголошується, що її керівник Арсен Аваков захистив топлес фотографії заміжньої помічниці, стверджуючи, що її критики безстатеві або одержимі моралізаторством. Він зазначив, що фотографії є особистими і були зроблені ще в студентські роки дівчини.

Фотографії Дєєвої викликали бурю в соцмережах, і її знімки не коментував, як то кажуть, хіба що ледачий. Крім того, замміністра звинуватили в любові до дорогого брендового одягу.

Daily Mail процитувало автора проекту «Надзвичайні новини» Костянтина Стогнія, у якого понад 100 тисяч підписників у Facebook.

Журналіст першим прокоментував чергове неадекватне призначення на керівну посаду в МВС. Раніше К.Стогній неодноразово писав про недоліки реформи правоохоронних органів в Україні, про що йдеться у блозі на «Українській правді» Що зробити, щоб поліція стала народною.

Призначення Дєєвої журналіст прокоментував так: «Я, звісно, дико перепрошую ... Але це дійсно черговий керівник правоохоронного органу України?! В даному випадку я не намагаюся моралізувати погано це чи добре. Просто я намагаюся зрозуміти тенденції.

П.С. А попередня Згуладзе перед від'їздом до Франції повернула народу квартиру в центрі Києва, чи як в тому фільмі - «Було ваше - стало наше!»?».

Daily Mail також процитувало віце-спікера Ірину Геращенко, яка заявила, що справа не в оголених фото: «Люди можуть робити будь-які фотографії і вони не можуть бути підставою для призначення або звільнення. Йдеться про порушення процедури». Вона зазначає, що заступник міністра була призначена без будь-якого конкурсу, а в її офіційній біографії містяться неточні дані.

Також видання цитує заступника міністра Дєєву, яка розповіла, що провела дитинство в Британії в невеликому містечку біля Манчестера. Пізніше вона переїхала вчитися до Києва, і з 18 років працювала помічником депутата від Партії регіонів. Її чоловік, 33-річний Григорій Дєєв, співвласник рекламного агентства, має намір судитися з виданнями, що розповсюдили скандальні зображення дружини. За його словами, серед фото є фейки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення