​Британські поліцейські створили з піску фігуру голої вбитої жінки (фото)

 Lenta.ru

На пляжі британського міста Перранпорт поліцейські виліпили з піску фігуру оголеної вбитої жінки, завдяки чому виграли конкурс аматорських скульптур. Про це пише видання Metro.

За інформацією видання, після того, як поліцейські опублікували знімок фігури, що отримала перший приз, в Twitter-акаунті свого відділення користувачі інтернету обрушилися на переможців конкурсу з критикою. У коментарях британців звинуватили у відсутності смаку і стереотипному мисленні.

Обурення також висловила член міськради сусіднього Фалмута Ханна Томс. Вона вважає, що подібна скульптура, зроблена в прибережному місті, може нагадати деяким місцевим жителям про їх близьких, які потонули.

Представник відділення поліції приніс вибачення від імені учасників конкурсу, запевнивши, що колеги не збиралися своїми діями образити чиїсь почуття.

Раніше в травні поліція Манчестера вибачилася за те, що в ході контртерористичних навчань переодягнений в бойовика поліцейський, зображуючи напад на торговий центр, крикнув «Аллах акбар!». У заяві представник поліції повідомив, що сценарій навчань був підготовлений на основі попередніх атак терористів. Його автори приділили особливу увагу подробицям, щоб якомога точніше зімітувати реальні події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення