Британця звільнили з роботи за лайк у Facebook

 Mirror

Житель Великобританії Трой Гаррорд був звільнений з книжкового ритейлу Бертрамс Книга, де він працював з 2011 року, після того, як поставив в Facebook лайк під опублікованому колегою фотографією джемпера з принтом у вигляді вовчої зграї. Про це повідомляє The Mirror.

У соцмережі є група, яка висміює подібний одяг, проте керівництво Гаррорда не оцінило іронії.

Злощасний знімок був зроблений на складі компанії і викладений в інтернет колегою Гаррорда 11 жовтня з підписом: «Боже мій, я ридаю. Впевнена, це підійде для групи "Шанувальники одягу з вовками ", хахаха".

Джемпер належав одному із співробітників (кому саме, не уточнюється).

27-річний Гаррорд поставив лайк під фотографією, до нього те ж саме зробили 70 чоловік. Він розповів, що деякі з його колег теж оцінили знімок, тому він не міг і подумати, що це може означати щось неправильне. Крім того, чоловік не знав, кому належав предмет одягу.

В електронному листі, який Гаррорд отримав від свого начальника через кілька днів, було сказано, що «лайк під таким фото є неприйнятним» і є знущанням над власником предмета одягу.

«Я не міг у це повірити, відчував себе пригніченим і розгніваним», - розповів британець. Найбільше молодого чоловіка засмутило те, що після чотирьох з половиною років напруженої роботи його звільнили через електронну пошту. Дзеркало зазначає, що Гаррорд «вкладав душу в свою роботу і ходив на неї із задоволенням щодня». Британець зазначив, що, на його думку, робота і особисте сторінка в соцмережі не мають нічого спільного, тому не повинні впливати один на одного. Він закликав людей бути обережними при додаванні своїх колег у друзі в Facebook.

Дзеркало зазначає, що жінка,яка виклала фото також була відсторонена від обов'язків. Представник другого за величиною книжкового ретейлера Великобританії Бертрамс Книга відмовився коментувати ситуацію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення