Очікувала потяг на платформі: у столиці засудили молодиків, які пограбували жінку на вокзалі

До чергової частини Солом’янського управління поліції звернулась жінка та повідомила, що на території Центрального залізничного вокзалу її пограбували. Про це повідомляє поліція Києва.

Зазначається, що подія мала місце у 2017 році. Тоді, за вказаною адресою негайно направили слідчо-оперативну групу та поліцейських відділу поліції на залізничних станціях.

Прибувши на місце події, правоохоронці переглянули відео з камер спостереження, а також поспілкувались із потерпілою і свідками. З’ясувалось, що жінка очікувала на платформі потяг та до неї підбіг молодик та бризнув в очі з газового балончика. Після цього незнайомець зірвав із шиї золотий ланцюжок із кулоном та втік.

У ході відпрацювання отриманої інформації оперативники встановили нападника та його спільника. Під час втечі з місця злочину прикрасу він віддав товаришу – місцевому мешканцю, який раніше відбував покарання за вчинення майнових злочинів, а також опір та погрози працівнику поліції. У подальшому ланцюжок із кулоном подільники здали до ломбарду, а гроші поділили порівну.

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, працівники карного розшуку Солом’янського управління поліції затримали фігурантів, а слідчий повідомив їм про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. На час досудового розслідування суд обрав їм запобіжний захід – тримання під вартою.

Вироком Солом’янського районного суду у місті Києві одного з чоловіків засудили до чотирьох років та шести місяців позбавлення волі, а іншого – до п’яти років ув’язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення