БТР підірвався на своїх же мінах: у бойовиків великі втрати

 СЕГОДНЯ

Дії російських офіцерів і місцевих бойовиків на окупованих територіях привели до загибелі серед цивільних і особового складу т.зв. "Армії ДНР". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Повідомляється, що у вересні в з'єднаннях і частинах "1 і 2 АК ВС РФ" приховано проводилася ротація особового складу інженерних підрозділів. Російські офіцери саперної з порушеннями передали документацію, карти, схеми установки мінних полів. У підсумку на своїх же мінах підірвалися і бойовики.

"Під час ротації одного з передових підрозділів "1 АК ВС РФ" на власному мінному полі підірвався БТР з особовим складом, втрати склали до десяти військовослужбовців загиблими і пораненими. У зв'язку з цим, рішенням російського окупаційного командування все інженерно-саперні підрозділи були виведені в пункти постійної дислокації для проведення додаткові заняття та інструктажів. Внаслідок цього мінні поля окупанти залишили без інженерного спостереження. Це привело до підриву і загибелі трьох місцевих підлітків", – повідомляє розвідка.

Як повідомлялося 30 вересня, в Горлівці загинули три дитини. Як стало відомо, підірвалися на міні Коробов Кирило, 7 клас, Максименко Андрій, 13 років, Бербінов Віталій 8 клас. Всі вони були учнями горлівської школи №30.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення