Будь-який громадянин, що вийде на акцію протесту - учасник плану "Шатун"

Дивлюся прес-конференцію голови СБУ і жахаюся. Тепер будь-який громадянин, що бажає вийти на акцію протесту в листопаді - це учасник плану "Шатун". Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав нардеп Семен Семенченко.

" Громадянин, який з особливим цинізмом заявляє про те, що влада не здатна виконати жодної своєї передвиборчої обіцянки - платний агент Суркова, який просуває путінський план дострокових парламентських виборів. Поза підозри, судячи з усього, тільки володарі сотень пар годинників, земельних ділянок, розкішних квартир і мільйонів налу распиханих по трилітрових банках. Якщо є мерседес подарований мамою або незадекларована вілла в Іспанії, то це вже кандидат у святі. Живемо ми вже типу "по-новому", а бредим, судячи з усього - по-старому. Практично не приходячи до тями",- написав Семенченко.

Нагадаємо, що Служба безпеки України та Служба зовнішньої Розвідки розкрили плани російських спецслужб по дестабілізації ситуації в Україні в найближчі дні. Про це вони розповіли на спільному брифінгу.

Відзначається, що розкриті плани Кремля повністю збігаються з раніше опублікованим планом «Шатун», який приписують помічнику президента РФ Владислава Суркова.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення