Будинки журналістів ATR відрізали від газу

 УНН

У Сімферополі співробітники комунальних служб відрізали від газу будинку журналістки Лілії Буджурової та екс-генерального директора ATR Ельзари Іслямової.

Про це перший заступник Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял повідомив на своїй сторінув у Facebook.

За його інформацією, відключення відбулося кілька днів тому.“В одному випадку зіслалися на те, що нібито не пофарбована труба, в іншому — нібито труба не правильно встановлена. При цьому комунальники фактично здійснили незаконне проникнення на територію приватної власності ”, - написав Н.Джелял.

Того ж дня до вечора після скандалу все було відновлено.

“Ні Л.Буджурова, ні Е.Іслямова до блокади відношення не мають. Все на що у чиновників вистачає уяви це створити людям проблему, щоб потім її героїчно вирішити і заявити “Бачите як ми для вас постаралися”, — додав Н.Джелял.Нагадаємо, 4 грудня перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял стверджує, що у Криму правоохоронці продовжують проводити обшуки у членів Меджлісу й у представників Курултаю.

Раніше повідомлялось, 1 грудня член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв заявив, що обшуки у представників Меджлісу кримськотатарського народу в анексованому Криму — це реакція окупаційної влади на “громадську блокаду” півострову

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення