Будинок хоррора: у США подружжя тримало на ланцюгу 13 власних дітей

 Обозреватель

В американському штаті Каліфорнія заарештували сімейну пару, яка утримувала в ув'язненні 13 своїх дітей віком від 2 до 29 років. Деякі з них були закуті в ланцюги, повідомляє The New York Times.

За словами поліціянтів, 17-річна дочка змогла дістатися до телефону і подзвонити в службу порятунку. Вона розповіла, що її батьки утримують у будинку 12 її братів і сестер. Правоохоронці заарештували 49-річну Луїзу Анну і 57-річного Девіда Аллена Турпіна в їхньому будинку.

Там же виявили і дітей, деякі з яких були прикуті до ліжок у темних і смердючих приміщеннях. На запитання поліціянтів, чому мати і батько утримували їх подібним чином, вони відповісти не змогли, передає BBC News. Сімом із 13 дітей пари було від 18 до 29 років. Зазначається, що дітей дуже погано годували, багато хто з них були слабкі і виснажені.

Всіх постраждалих доправили до лікарень для огляду. Як довго вони перебували в ув'язненні, не уточнюється. За словами сусідів, вони не здогадувалися про те, що відбувається в будинку. Відомо тільки, що в останні кілька років сім'я пережила серйозні фінансові труднощі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення