Будівельники з Росії, які звернулися за допомогою до Трампу, почали голодування

 Новое Время

У Хакасії будівельники, які зводять будинки для постраждалих під час пожежі навесні 2015 року, оголосили голодування, так як не отримали зарплату, повідомив учасник оргкомітету з організації голодування Євген Салтынюк.

"Вчора ввечері повідомили поліцію про початок голодування. Поки нас три людини, але розраховуємо, що до нас приєднається ще 10 осіб", – повідомив він.

Планується, що голодування триватиме п'ять діб – якщо робітникам не виплатять борги, вони почнуть сухе голодування.

27 березня будівельники планували провести акцію протесту в наметовому містечку на площі перед урядом республіки, але мерія Абакана не погодила акцію.

Тоді ж будівельники звернулися за допомогою до президента США Дональда Трампа. Робочі записали відео, в якому сказали, що Володимир Путін прилітає "в Хакасію відпочивати, і все, більше в нього справ у Хакасії немає".

"Неодноразові скарги" на те, що будівельникам не виплатили зарплату, а "гроші вкрали", залишилися без відповіді. "Начебто Дональд Трамп – він друг Путіна, вони як би постійно спілкуються по телефону, може він хоч донесе до Путіна, що у нього в країні діється, що бардак конкретний", – заявив один з будівельників.

Нагадаємо, що масштабні пожежі сталися в Хакасії в квітні 2015 року. Загинули 32 людини, вогонь знищив понад півтори тисячі житлових будинків. Регіон відвідав Володимир Путін, який зажадав звести нове житло для погорільців до 1 вересня

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення