Букмекер 1хBet так переконував, що не є російською компанією, що сказав «на Украине»

Букмекерська компанія 1хBet, яка намагається переконати суспільство в тому, що не є російською компанією, сама підставила собі підніжку, використовуючи словосполучення «на Украине».

Російська компанія 1хBet оприлюднила офіційну заяву, в якій йшлося про те, що вона виступає категорично проти збройного конфлікту «на Украине». У компанії відкидають будь-які зв’язки компанії з Російською Федерацією та її спецслужбами. Попри російські наративи, у компанії стверджують, що допомагають Україні грошима у тісному контакті з відповідними службами та відповідальними особами, пише видання #Букви.

«Збереження будь-якого людського життя є найвищим пріоритетом», – повідомили у пресслужбі компанії, додавши, що сподіваються на якнайшвидше завершення збройного конфлікту.

У заяві вказано, що 1хBet є саме міжнародною букмекерською компанією.

«Компанія офіційно спростовує інформацію про можливе накладення санкцій в Україні як на саму компанію, так і на осіб, які згадуються як пов’язані з компанією (Роман Семіохін, Сергій Каршков, Дмитро Казорін, - Ред.)», – йдеться у заяві.

У компанії заявили, що ті українські медіа, які написали про санкції, зв’язки з РФ та спецслужбами країни-агресорки, тиснуть на компанію з метою дискредитації, подають «свідомо неправдиву інформацію», та й загалом висвітлена інформація – це прояв недобросовісної конкуренції.

«1xBet – міжнародна ігрова та технологічна компанія зі штаб-квартирою на Кіпрі, яка вже понад 12 років працює на ринках Європи, Азії та Латинської Америки», – стверджують букмекери.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення