Букмекери назвали головних фаворитів кінопремії Оскар-2023

Букмекерські контори України пропонують кіноманам зробити свої прогнози на підсумки вручення премії Американської академії кінематографічних мистецтв у 2023 році. Розповідаємо, хто є фаворитами у найпрестижніших номінаціях.

Букмекери назвали головних фаворитів кінопремії Оскар-2023

Третій "Оскар" для Стівена Спілберга?

У категорії «Найкращий фільм» на Оскарі-2023 впевнено лідирує стрічка «Фабельмани», яку відзняв легендарний американський режисер Стівен Спілберг. Імовірність того, що ця стрічка забере статуетку, букмекерські контори України оцінюють коефіцієнтом 1,95, що становить понад 50% ймовірності.

Скласти конкуренту головному фавориту премії може робота «Все скрізь і відразу», яку відзняв режисерський дует Дена Квана та Деніел Шайнерта. Коефіцієнт на можливий успіх цієї стрічки 2.75.

Нагорода за найкращу чоловічу роль

Аналітики букмекерських контор переконані, що нагороду за найкращу чоловічу роль на Оскарі-2023 отримає Брендан Фрейзер. 54-річного американського актора номіновано на премію після ролі у фільмі «Кіт», де він феєрично зіграв основну драматичну роль. Роботу актора вже оцінили на премію TIFF Tribute, чиє журі оцінило перетворення Фрейзера під час зйомок стрічки. Коефіцієнт перемоги Брендана становить 1,60 чи близько 63% ймовірності.

Як ще один претендент на премію цієї категорії експерти розглядають Коліна Фаррелла, який зіграв головну роль у фільмі «Банші Інішеріна». Ця стрічка теж входить до списку претендентів на Оскар-2023, але не розглядається експертами, як фаворит. Успіх Фаррелла котирується у 4,00 або 25% на успіх.

Нагорода за найкращу жіночу роль

У номінації за найкращу жіночу роль на «Оскарі-2023» також є очевидний фаворит. Тут експерти впевнено прогнозують успіх Кейт Бланшетт. 53-річна американська актриса зіграла головну героїню фільму «Тар», який уже встиг здобути зізнання у вигляді премії «Кубок Вольпі». Шанси Бланшетт отримати статуетку букмекери оцінили у 1,57. Для порівняння наступної у рейтингу йде малазійська актриса Мішель Йео, номінована зі стрічки «Все скрізь і одразу». Котирування значно вище – 4,00.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення