Була на сьомому місяці: під Харковом чоловік вбив вагітну дружину (фото)

На Харківщині правоохоронці оперативно затримали за вбивство вагітної дружини раніше судимого 48-річного мешканця села Стара Покровка. Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на місцеву поліцію.

23 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з домоволодінь села Стара Покровка виявлено тіло 37-річної жінки з тілесними ушкодженнями.

Також з’ясувалося, що загибла знаходилася на сьомому місяці вагітності.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до вбивства причетний чоловік жінки, який раніше відбував покарання за нанесення людині тяжких тілесних ушкоджень. За кілька годин поліцейські затримали зловмисника в селищі Рогань.

В ході досудового розслідування було з’ясовано, що 21 вересня між подружжям сталася сварка. Знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, чоловік почав наносити своїй дружині чисельні удари. Від отриманих травм жінка померла.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Слідчі Чугуївського відділу поліції повідомили чоловіку про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення. Зловмисник затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення