Була твереза і осудна: у Дніпрі жінка вбила чоловіка-тирана

У Дніпрі жінка вбила 43-річного чоловіка, який систематично знущався з неї та неповнолітньої дитини. Черговий конфлікт закінчився різаниною. Про це повідомили у поліції області.

За інформацією правоохоронців, під час чергової сварки жінка не витримала і всадила ніж в живіт чоловіку. Після удару вона негайно викликала поліцію і медиків. Бригада швидкої допомоги госпіталізувала 43-річного чоловіка, але він поводився вкрай агресивно і заважав лікарям надавати першу медичну допомогу.

Пізніше з'ясувалося, удар ножем зачепив внутрішні органи чоловіка і він помер на операційному столі в Дніпровській міській лікарні №6.

Жінка, яка завдала удару, залишилася на місці події і дочекалася поліцію. Вона була осудна і твереза. Знаряддя вбивства вилучили. Поліцейські з'ясовують причини та обставини події. Жінці загрожує тюремне ув'язнення на термін від семи до десяти років.

Нагадаємо про те, що в месенджері Telegram працює чат-бот щодо протидії домашньому насильству. Не треба чекати до останньої краплі. Для того, щоб приєднатися до ресурсу, потрібно увійти в додаток Telegram і в пошуковому рядку написати @police_helpbot. Якщо загрожує реальна небезпека, за допомогою Чат-бота #ДійПротиНасильства постраждала людина може викликати поліцію або "швидку".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення