Business Insider розповів про фотографа, який продав фото картоплі за €1 млн

 Birdinflight.com

Видання Business Insider опублікувало на своєму сайті матеріал, в якому розповіла про ірландського фотографа і фотохудожника Кевіна Эбоше, який в минулому році зумів продати фотографію самої звичайної картоплі за €1 000 000, пише PetaPixel.

Як повідомляється, зазначений знімок придбав неназваний колекціонер, який помітив фотографію на стіні в будинку Эбоша, коли був у нього в гостях. Фотограф відразу назвав ціну — €1 000 000, а покупець її тут же прийняв. «Так, Кевін дуже любить картоплю; вона така ж різна як і люди, — заявили співробітники його студії. — У нього багато подібних знімків, але він любить більше всього цей».

Як відзначають автори матеріалу, величезні доходи від продажу своїх робіт для Кевіна Эбоша не рідкість: популярність він здобув завдяки зйомці портретів впливових підприємців і знаменитостей за величезними цінами: від $150 000 до $500 000 — в залежності від того, чи буде покупець володіти правами на комерційне використання знімка.

У числі його клієнтів можна зустріти, наприклад, імена голлівудського актора Джонні Деппа і співзасновника Сodeacademy Зака Сімса.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення