Чеченці ділять Донбас - розвідка

"Влада" окупованого російськими бойовиками Луганська вирішила передати активи місцевого мобільного оператора в управління чеченської компанії. Про це повідомляється на сайті Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України.

"В умовах стагнації російської економіки, з метою часткової компенсації витрат з державного бюджету Росії на збройну агресію проти України, представники російської влади так званої ЛНР прийняли рішення про передачу місцевого оператора мобільного зв'язку "Лугаком" в оперативне управління компанії "Вайнах Телеком" (р. Грозний, Чеченська Республіка)", - сказано в повідомленні розвідки.

У відомстві також поінформували, що проект угоди передбачає, що чеченський оператор мобільного зв'язку отримуватиме 70% доходу від діяльності "Лугаком" і забезпечить номерний ресурс, операційну та технічну підтримку в обхід міжнародних санкцій.

"З урахуванням форми і структури власності закритого акціонерного товариства "Вайнах Телеком", співвласником якого є міністр транспорту та зв'язку Чеченської Республіки Рамзан Черхигов, вірогідність поповнення російського бюджету таким чином оцінюється як низька", - додали на сайті розвідки

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення