Чемпіонат Європи з пляжного волейболу-2022: українки запалюють в Мюнхені (ВІДЕО)

Українські пляжниці Інна та Ірина Махно дісталися 1/8 фіналу континентальної першості, де продемонстрували потужний виступ. До вашої уваги хайлайтинаших волейболісток.

На старті європейскої першості сестри Махно поступилися команді з Швейцарії, протеу вирішальному поєдинку за вихід з групи здолали представниць Нідерландів і таким чином посіли третє місце у групі В, вийшовши до плей-оф.

У першому раунді матчів на виліт пляжниці зустрічалися з волейболістками зі Словаччини - звитяга 2-0.

Нажаль, в1\8 фіналу українки поступилися дуету з Нідерландів - Стам / Шун. Наші дівчата продемонстрували здатність конкурувати з найкращими командами Європи і це дає надію та гарні перспективи нашим пляжницям на майбутніх міжнародних форумах.

Загалом Україну цього року представляли три жіночі команди: Інна та Ірина Махно, Діана Луніна \ Валентина Давідова, Євгенія Баєва \ Тетяна Лазаренко. Інші пари, на жаль, не подолали груповий раунд та завершили турнір на 25 місці.

Відзначимо, що золото європейської першості нагороди здобули представниці Латвії Анастасія Кравченко/Тіна Граудіна, які у фіналі перемогли швейцарських спортсменок Ніна Брюннер/Таня Хюберлі 2:1 (18:21, 21:15, 15:11). В матчі за 3 місце пара із Нідерландів Катя Стам/Раїса Шюн, що здолали іспанок Даніелу Альварес/Таня Морено-Матвєєва 2:1 (19:21, 24:22, 15:11).

и представниці Латвії Анастасія Кравченко/Тіна Граудіна

Серед чоловіків чемпіонами Європи стали волейболісти зі Швеції Давид Ахман/Джонатан Хелвіг, які у фіналі здолали чеський дует Ондрей Перусік/Давід Швейнер 2:0 (21:16, 21:15). Бронзові нагороди дісталися норвежцям Андерсу Мол/Крістіану Сорум, які в поєдинку за 3 місце виграли у польських спортсменів Міхала Бриль/Бартоша Лосяк 2:0 (21:16, 21:17).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення