Через коронавірус на балконі розстріляли 13-річного хлопчика (відео)

У Кенії через 20 хвилин після введення режиму карантину поліцейські розстріляли 13-річного хлопчика, котрий грався на балконі будинку. Про це пише Daily Mail.

Зазначається, що дитину звали Ясін Мойо, він мешкав на околиці Найробі. Правоохоронці сприйняли появу дитини на балконі, як порушення умов карантину. Вони без попередження почали стріляти у хлопчика. Потерпілого у важкому стані госпіталізували, проте він помер.

Згодом влада країни виправдала правоохоронців, мовляв це була "випадковість". Правозахисні організації зазначають, що зараз у Кенії відбувається пекло: людей киями та батогами лупцюють просто на вулиці. У країні з 19 вечора по 6 ранку взагалі не можна нікуди виходити. В інші години – вихід на вулиці є нерекомендованим.

Вбивство дитини через порушення карантину є не першим у країні. Раніше правоохоронці просто посеред вулиці Найробі розстріляли таксиста Хамісі Джума Ідд. Він підвозив до лікарні вагітну жінку та на кілька хвилин порушив норми карантину.

Загалом у Кенії на коронавірус захворіло 50 людей, з яких 1 особа померла. Проте влада країни через відсутність тест-систем та якісної медицини вирішила боротись з хворобою жорстким карантином.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення