Через коронавірус: на Житомирщині заборонили рух транспорту

Минулої доби, 11 березня, на Житомирщині зафіксували найбільшу кількість хворих в Україні – 1310 осіб. В області вирішили заборонити роботу транспорту, а також відправили на дистанційне навчання школярів й закрили дитячі садки.

Про це повідомляє PavlovskyNews.

Повідомляється, що у зв'язку зі спалахом коронавірусу в області заборонили рух автобусів через рекордну кількість хворих. З 12 березня припиняють роботу рейсові автобуси на приміських, міжміських і внутрішньообласних маршрутах.

Як зазначили в Житомирській ОДА, під забороною й міський транспорт, тому поліція уважно стежитиме за перевізниками і штрафуватиме порушників.

Своєю чергою міська влада Житомира вирішила поки не припиняти роботу громадського транспорту, але в ОДА кажуть, що поліція, виконуючи завдання обласного керівництва, може перевіряти і їх.

"Відновлення руху стане можливим тільки після виходу регіону з "червоної" зони. У самому Житомирі та Бердичеві міська влада закрила школи і садочки. І якщо в Житомирі поставили чіткі рамки: канікули триватимуть з 9 по 21 березня, то в Бердичеві дата закінчення канікул поки невідома", – повідомили у Telegram-каналі.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення