Через нерозділене кохання до дівчини викинулась з вікна і розбилась насмерть 8-класниця

У Москві РФ восьмикласниця наклала на себе руки через нерозділене кохання до іншої дівчини. Перед цим школярка вже намагалася вчинити суїцид, повідомляє російське видання Baza.

Тіло 14-річної дівчинки знайшли під вікнами її квартири вночі 10 травня. Врятувати дівчинку не вдалося — вона померла на місці від травм, які були отримані при падінні. Жодних передсмертних записок у речах Даші та вдома не знайшли, але, як з'ясувалося, напередодні вона сильно посварилася з мамою.

За словами знайомих сім'ї, останнім часом восьмикласниця страждала через нерозділене кохання до своєї приятельки і насилу справлялася з емоціями. Через це Даші довелося відвідувати психолога, а нещодавно вона навіть намагалася скоїти самогубство. З того часу почуття дівчинки не розвіялися, і допомогти їй ніхто не зміг — тому після чергової домашньої сварки вона вирішила закінчити розпочате.

Нагадаємо, що нещодавно у Пермському краї РФ восьмикласник наклав на себе руки через нерозділене кохання до приятеля. Подробиці у публікації "Я кохаю його, у моїй смерті винні всі": 15-річний хлопець наковтався пігулок і залишив записку".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення