Через п'яного пасажира: на Вінниччині в ДТП з маршруткою постраждали п'ятеро людей (фото)

У Вінницькій області сталася ДТП, в якій через нетверезого пасажира постраждали п'ятеро людей. Про це повідомляє поліція Вінницької області в Facebook у понеділок 27 липня.

Відомо, що в неділю вдень в с. Северинівка Тростянецького району мікроавтобус Mercedes Sprinter, який рухався сполученням Вінниця - Бершадь, зіткнувся з вантажним автомобілем Renault, припаркованим на узбіччі дороги.

Постраждалі з різного ступеня тяжкості тілесними ушкодженнями госпіталізовані в травматологічне відділення райлікарні. Серед постраждалих - жителі Тростянецького району віком 51, 17 років, дві жительки міста Бершадь у віці 20 років і 71-річна жителька Бершаді.

За попередньою інформацією слідства, під час руху мікроавтобуса в нетверезого пасажира з водієм виник конфлікт: чоловік вимагав здійснити зупинку транспортного засобу, а коли водій відмовився зупинитися, пояснивши, що це дозволено тільки в певних місцях, пасажир схопився за кермо. В результаті, водій не впорався з керуванням мікроавтобуса і зіткнувся з припаркованою вантажівкою.

За фактом ДТП порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст.286 КК, в рамках якого будуть встановлені всі обставини і причини аварії.

Після проведення необхідних слідчих дій, зокрема, опитування свідків події, ряду експертиз, буде дана правова оцінка дій нетверезого пасажира.

Огляд на місці події показав наявність в його організмі 1,7 проміле алкоголю. Водій маршрутного таксі був тверезий.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення