Через стрілянину в парку в Новому Орлеані постраждали 16 осіб

 Reuters

Щонайменше 16 жителів американського Нового Орлеана були госпіталізовані з пораненнями різного ступеня тяжкості після стрілянини в міському парку. Про це повідомляє USA Today.

Стрілянина сталася на ігровому майданчику, де для зйомок кліпу зібралися до 500 чоловік. Незадовго до цього через парк проходила урочиста процесія.

Як уточнює агентство Рейтер з посиланням на заяву прес-секретаря місцевої поліції Тайлера Гемблерома, поки невідомо, через що почалася стрілянина, проте відомо, що ніхто не загинув. При цьому на питання про те, чи могла стрілянина бути розбиранням між ворогуючими бандитськими угрупуваннями, Гемблером відповів, що "про це поки занадто рано говорити".

"Поговоривши з деякими з постраждалих, ми знаємо, що було дві групи людей,які стріляли один в одного", - зазначив Гембл.

Свідки розповіли поліції, що обидві групи стріляючих відразу після перестрілки втекли з місця подій. Поки ніхто не був заарештований.

Крім того, три свідки сказали, що бачили людину з автоматом срібного кольору. Тим часом, за даними місцевого телеканалу WWL-TV, в натовпі помітили щонайменше двох озброєних людей.

Нагадаємо, в 2013 році на параді в Новому Орлеані невідомі поранили 19 осіб. Згодом був затриманий підозрюваний у стрільбі. Ним виявився 19-річний Акейн Скотт, раніше звинувачувався в незаконному володінні зброєю.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення