Черговий перл бойовика Захарченко

 Донбасс

Сьогодні, 1 листопада, ватажок ДНР Олександр Захарченко привітав працівників сільського господарства із професійним святом. Спіч ватажка сепаратистів, розміщений на одному з ресурсів "республіки", ніби списаний зі сторінок радянських газет 50-річної давності.

Ось вибрані місця з цього "твору":

"Навіть під час бойових дій ви мужньо продовжували свою нелегку працю, часто працюючи під обстрілом. Ви рятували врожай від пожеж, спричинених воєнними діями, виходили в поля, ризикуючи підірватися на міні чи нерозірваному снаряді"

"Сьогодні наш АПК стрімко розвивається. Ви показали відмінні результати під час збиральної кампанії – більше 30-ти центнерів зернових з гектара. Хороші прогнози є і по осінньої посівної озимих культур".

"У ДНР високими темпами розвивається тваринництво, овочівництво, створюються рибницькі господарства, нові переробні комплекси".

"Ви своєю працею довели, що всі спроби Києва задушити нас блокадою приречені на невдачу, так як ДНР є надійною державою з сильним і перспективним агропромисловим комплексом".

Таке враження, що в прес-службі Захарченко (а такі речі пишуть саме прес-служники) сидять дрімучі комуністи, які листають в донецьких бібліотеках архіви "Правди" і "Сільського життя".

Особливо, звичайно, порадувала фраза про "надійну державу". Важко підібрати більш непідходяще поняття, ніж "надійна держава" і бандитська і не визнана ніким ДНР, що має вихід тільки на ринки РФ, які і так - в ауті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення