Чернігівська трагедія: у вбивстві батьків підозрюють прийомну доньку

У Чернігові сталася кривава трагедія. Літня пара, чоловік і дружина були зарізані, а їх 22-річна дочка знаходиться в реанімації. Прес-служба поліції Чернігівської області повідомила подробиці трагедії на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

В ніч з 27 на 28 квітня, в Чернігові зарізали сімейну пару. Чоловік 1954 року народження і жінка 1966 року народження загинули від численних ножових ран. Їхня 22-річна дочка також отримала поранення і зараз перебуває в лікарні.

В поліцію подзвонив сусід, який повідомив, що в під'їзді чути крики, а в коридорі помічені сліди крові.

Патрульні, які приїхали за вказаною адресою, виявили біля дверей в квартиру мертвого чоловіка, а в самій квартирі – мертву жінку. Крім того, у приміщенні виявили постраждалу молоду жінку з численними порізами.

Жінку госпіталізували. Медики діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму і численні порізи на руках. Після проведеної екстреної операції постраждала знаходиться в реанімації і давати показання поки не може.

За документами, потерпіла є дочкою загиблих, але місцеві ЗМІ стверджують, що її удочерили. Крім того, існує версія про те, що нібито саме прийомна дочка скоїла подвійне вбивство, а власні травми отримала в процесі сімейної сварки.

Представники поліції і слідчі цю версію не коментують і обставини трагедії не розповідають, посилаючись на таємницю слідства. Єдине, що вони повідомили – це те, що підозрювану в скоєнні злочину затримано. Вони виявили знаряддя злочину і продовжують працювати над встановленням можливих свідків.

Про загиблу сім'ю сусіди відгукуються позитивно. Кажуть, що сім'я була хороша, скарг на них ніколи не було. Глава сім'ї – колишній військовослужбовець.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення