Чернівецьку область повністю закрили до кінця карантину

Чернівецька область з 12:00 3 квітня й до закінчення карантину переходить на особливий режим в'їзду-виїзду на територію області, щоби запобігти стрімкому поширенню коронавірусу. Перетин адмінкордону обмежать для всього приватного транспорту.

Раніше повідомлялося, що кордони області закриють із півночі, заявив мер Чернівців Олексій Каспрук.

"Замість 00:00 3 квітня кордони закриють опівдні. У громадян ще є час для реалізації своїх планів", – написав він у фейсбуці, подякувавши керівництву ОДА за "мудре рішення відтермінувати закриття кордонів області на 12 годин".

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук увечері 2 квітня звернувся до буковинців, розповівши про посилення карантинних заходів.

За його словами, посилений карантинний режим вводиться з півночі 3 квітня. Однак до 12:00 людям ще дадуть можливість покинути область або заїхати до неї.

Після цього, перетнути адмінкордон зможуть тільки вантажівки, транзитні автомобілі, сільськогосподарські машини, автомобілі підприємств, що забезпечують життєдіяльність області. Приватні особи, зареєстровані в області, зможуть безперешкодно повернутися, проте виїхати з неї вже не зможуть. Усіх інших в область не пускатимуть.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення