Четверта смерть від коронавірусу в Києві: що відомо про померлого

 СЕГОДНЯ

У Києві зафіксована четверта смерть від коронавірусу.

Померлому пенсіонеру був 71 рік. Євстахій К. – 1948 року народження. Він проживав в Дніпровському районі столиці по вулиці Генерала Жмаченка.

"Пенсіонер захворів ще 19 березня. Чоловік страждав на множинні хронічні захворювання і тільки 26 березня звернувся за допомогою до сімейного лікаря. Швидкий тест на коронавірус показав негативний результат. 27 березня чоловіка було госпіталізовано до міської лікарні №8 з діагнозом пневмонія, COVID-19 – був під питанням. 31 березня лабораторне дослідження підтвердило позитивний діагноз на коронавірус", – розповіли в Київському міському лабораторному центрі МОЗ України.

31 березня пенсіонера перевели в лікарню №9 де чоловік і помер увечері 4 квітня. Пенсіонер проживав в квартирі з дружиною, сином і невісткою.

Нагадаємо, першим від Covid-19 в Києві помер пенсіонер на ім'я Володимир. Він проживав в Солом'янському районі на вулиці Пітерській. Чоловіку було 70 років. Також жертвами коронавірусу стали дві киянки у віці 56 і 69 років. Вони проживали в Шевченківському та Дніпровському районах столиці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення