Чиновника, який організував стриптиз в Херсонській ОДА, перевели до Харкова на аналогічну посаду

Колишнього керівника апарату Херсонської обладміністрації Володимира Клюцевського, якого звільнили після скандалу з "брудними танцями" під час святкування 8 березня, призначили керівником апарату Харківської ОДА. Відповідне розпорядження підписав голова регіону Олексій Кучер.

Відомо, що Клюцевський в Херсонській ОДА почав працювати в 2000-х роках, в 2014 отримав посаду керівника апарату. Звільнили Клюцевського навесні цього року після того, як на території ОДА під час свята з'явилися оголені дівчата.

Обережно! Відео 18+

Тоді чиновник визнав, що "стався збій".

На сумнівне призначення вже відреагувала громадськість.

"Цей ролик, це чортяча творчість одного івент-менеджера з Херсона, який там працював керівником апарату обласної адміністрації і якого зі скандалом після цього шедевра вигнали. Тобто навіть для Херсона це був перебір. І сьогодні всі ЗМІ пишуть про те, що цього діяча беруть до Харкова керівником апарату обласної адміністрації", - написав публіцист та політичний оглядач Юрій Чевордов.

На думку публіциста, подібні призначення спрямовані на те, щоб перетворити колишню столицю України на "вульгарний провінційний бордель".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення