Чиновник РДА підстрелив двох хлопців у Миколаївській області

 УНН

Вчора в Миколаївській області двох п'яних молодиків підстрелив чиновник райдержадміністрації. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївській області.

25 січня близько 18:00 у чергову частину Березанського відділення Очаківського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області надійшло повідомлення з місцевої лікарні про госпіталізацію двох місцевих жителів з травматичними пораненнями стегна.

Як з'ясувалося, двоє хлопців, 29-ти і 30-ти років, рухаючись на автомобілі по смт Березанка зупинилися біля неповнолітнього хлопця, який вигулював собаку. Чоловіки з явними ознаками алкогольного сп'яніння почали чіплятися до хлопчика, мотивуючи своє невдоволення тим, що його пес бігає по проїжджій частині, повідомили в поліції.

Як повідомили у відділі комунікації, свідком розмови на підвищених тонах двох дорослих чоловіків з дитиною став 37-річний працівник місцевої райдержадміністрації, який заступився за неповнолітню дитину і попросив незнайомців поїхати геть. Один з порушників, відреагувавши на зауваження, підійшов до перехожого і несподівано вдарив його. Після чого водій транспортного засобу також втрутився в бійку. За словами чиновника, він, щоб зупинити хуліганські дії, вийняв травматичну зброю і кілька разів вистрелив.

Нападників з непроникаючими травмами кінцівок було доставлено в лікарню.

Відомості про подію внесені до Єдиного облік і проводиться перевірка. Згідно з висновками медичного огляду, водій і його пасажир перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення