Чиновникі прокручували мільйонні оборудки у прифронтовій зоні - СБУ

 Канал 24

Співробітники Служби безпеки України викрили низку незаконних фінансових оборудок з державними грошима, які організували чиновники на прифронтових територіях Донбасу. Про це повідомляє прес-центр СБУ у понеділок, 4 січня.

Зокрема, службовці відділу освіти Волноваської РДА уклали договір з підприємцями на капітальний ремонт теплових вузлів у навчальних закладах району.

Чиновники перерахували 600 тисяч гривень за придбання та встановлення теплових лічильників, однак контракт так і не було виконано.

У свою чергу в Краматорську чиновники завдали збитків на 1 мільйон гривень, привласнивши гроші, виділені на реконструкцію будинків.

Зловили нечистих на руку чиновників і у Новоайдарській селищній раді — там посадовці завищили видатки на ремонт дороги більш ніж на мільйон гривень. Приблизно таку ж суму "заробило" керівництво одного з технікумів у Старобільську, списавши і продавши "наліво" будівельні матеріали після демонтажу однієї з будівель.

"За всіма фактами тривають оперативно-слідчі дії для притягнення до відповідальності всіх осіб причетних до корупційних оборудок", — підкреслили у СБУ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення